Η εταιρεία Cosmeticom αποτελεί μια αμιγώς Ελληνική επιχείρηση με έντονη δραστηριότητα και εμπειρία στο χώρο του καλλυντικού και των προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας.

H Cosmeticom έχει συνεχή παρουσία σε επαγγελματικές εκθέσεις ομορφιάς και σταθερή διανομή των επιλεγμένων προϊόντων της σε καταστήματα που διαθέτουν καλλυντικά, αρώματα, προϊόντα ομορφιάς και set δώρων σε όλη την Ελλάδα.

Η CosmetiCom ερευνά, δημιουργεί και παρουσιάζει πρωτοποριακές προτάσεις από το 2005, δραστηριοποιούμενη στην ελληνική αγορά ως εμπορική εταιρεία καλλυντικών προϊόντων ομορφιάς και υγείας. Με βασικό γνώμονα την ποιότητα και την άρτια τεχνογνωσία στα καλλυντικά, κατέχει μια θέση με δυναμική παρουσία στο εμπόριο καλλυντικών ειδών.

Donna Valente Spa & Wellness Professionals

Επίσης κατέχει την αντιπροσωπεία και αποκλειστική διάθεση μίας μεγάλης συλλογής καλλυντικών προϊόντων από Ευρωπαϊκές και Αμερικανικές επιχειρήσεις και brands. Παρουσιάζοντας εντυπωσιακό ρυθμό ανάπτυξης κατάφερε μέσα σε λίγα μόνο έτη, να εξυπηρετεί πανελλαδικώς ένα ευρύ πελατολόγιο, από μικρά συνοικιακά καταστήματα μέχρι μεγάλες αναγνωρίσιμες εμπορικές αλυσίδες.

Τι προσφέρουμε;

Αντικείμενο της εταιρείας μας είναι η χονδρική πώληση ποιοτικών συλλογών προϊόντων ομορφιάς και υγείας σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο του καλλυντικού και της περιποίησης, σε συνδυασμό με την παροχή όλων εκείνων των αναγκαίων όρων που είναι ικανοί για την βέλτιστη συνεργασία με κάθε πελάτη μας.

Είστε ιδιοκτήτης καταστήματος;

Ο κατάλογος με τα προϊόντα χονδρικής πώλησης καλλυντικών και το εταιρικό μας site εμπλουτίζονται διαρκώς με νέα προϊόντα και λύσεις τοποθέτησης καλλυντικών για το κατάστημά σας.

Martin Lion - Exclusive Eau de Parfum

Περιλαμβάνει ελκυστικά brands και καλλυντικά, προϊόντα περιποίησης προσώπου, σώματος, άκρων, προσωπικής υγιεινής και φροντίδας και συλλογή με exlcusive αρώματα Eau De Parfum. Επιπλέον η γκάμα μας περιέχει κάθε λογής αξεσουάρ και αναλώσιμου που σχετίζεται με την ομορφιά και την περιποίηση, όπως βλεφαρίδες και κόλλες βλεφαρίδων, πινέλα μακιγιάζ, ράσπες, ελαφρόπετρες και λίμες, ψαλιδάκια, επαγγελματικά πενσάκια, νυχοκόπτες, τσιμπιδάκια και τριχολαβίδες, φυσικά σφουγγάρια καθώς και έναν πλούσιο κατάλογο από προϊόντα στοματικής υγιεινής.

Donna Valente Spa & Wellness Professionals - Coconut Salt Scrub & Anticellulite

Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

  • στείλτε μας e-mail στο mdrak@cosmeticom.gr
  • τηλεφωνήστε μας στο 6978004953
  • επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από τα social media της εταιρείας μας

Cosmeticom