Η Cosmeticom αποστέλλει τα αγαπημένα σας προϊόντα σε όλη την Ελλάδα!

Οι παραγγελίες των προϊόντων, που ολοκληρώνονται επιτυχώς στο ηλεκτρονικό κατάστημα cosmeticom.gr, επιβεβαιώνονται αρχικά με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και στη συνέχεια αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών (courier) Γενική Ταχυδρομική.

Οι παραγγελίες προϊόντων, των οποίων η διεύθυνση παράδοσης είναι εκτός Ελλάδος θα ακυρώνονται αυτόματα, ακόμη και αν έχουν ολοκληρωθεί επιτυχώς στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.cosmeticom.gr και έχουν επιβεβαιωθεί με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

H Cosmeticom διατηρεί το δικαίωμα, κατά περίπτωση, να μην αποστείλει ανεξόφλητες επιβεβαιωμένες παραγγελίες προϊόντων, δηλαδή παραγγελίες που έχουν ολοκληρωθεί επιτυχώς στο ηλεκτρονικό κατάστημα cosmeticom.gr με επιλογή πληρωμής την αντικαταβολή μετρητών. Ο περιορισμός αυτός αφορά σε πελάτες, που στο ιστορικό των συναλλαγών τους με το ηλεκτρονικό κατάστημα εμφανίζονται παραγγελίες, για τις οποίες δεν ανταποκρίθηκαν σε καμία γραπτή ή τηλεφωνική μας επικοινωνία, ή/και της εταιρείας ταχυμεταφορών (courier), με αποτέλεσμα την αδικαιολόγητη επιστροφή των προϊόντων στην αποθήκη μας. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Αποστολή και Παράδοση των παραγγελιών σας διαβάστε τους Όρους Συναλλαγών του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. 

 

ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Για παραγγελίες προϊόντων με συνολική αξία 29,00€ και άνω, τα έξοδα μεταφοράς παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ. Οι παραγγελίες προϊόντων με συνολική αξία μικρότερη από 29,00€ επιβαρύνονται με κόστος μεταφορικών 3,90€.

Η επιλογή της πληρωμής μιας παραγγελίας με αντικαταβολή μετρητών στο courier παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ.  

Στις ανωτέρω αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%-17%.

  

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Οι παραγγελίες που ολοκληρώνονται επιτυχώς στο ηλεκτρονικό κατάστημα cosmeticom.gr σε εργάσιμη ημέρα και ώρα μέχρι τις 13:00μ.μ. επεξεργάζονται αυθημερόν, ενώ πέραν αυτής της ώρας επεξεργάζονται την επομένη εργάσιμη ημέρα. Οι παραγγελίες που ολοκληρώνονται επιτυχώς την Παρασκευή μετά τις 13:00μ.μ. και καθ’όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, επεξεργάζονται τη Δευτέρα.

Ο χρόνος εκτέλεσης και αποστολής των παραγγελιών κυμαίνεται από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Οι παραγγελίες που έχουν ολοκληρωθεί επιτυχώς και έχει επιλεγεί ως τρόπος πληρωμής η κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, θα αποστέλονται μετά την εμφάνιση ολόκληρου του ποσού εξόφλησης της παραγγελίας στη συνεργαζόμενη τράπεζα. Επίσης ο αποστολέας (πληρωτής) οφείλει να επιλέξει στους όρους της μεταφοράς να επιβαρυνθεί με όλα τα πιθανά έξοδα της τραπεζικής συναλλαγής. Σε περίπτωση που υπάρξει επιβάρυνση της εταιρείας με έξοδα της τραπεζικής συναλλαγής, η παραγγελία θα παραμείνει σε εκκρεμότητα μέχρι την κατάθεση και αυτού του ποσού από τον πελάτη.  

Ο χρόνος παράδοσης μιας παραγγελίας από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) κυμαίνεται από 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες. Για τις περιοχές που χαρακτηρίζονται ως «δυσπρόσιτες», ο χρόνος αυτός μπορεί να διαφέρει. 

Από τον παραπάνω προβλεπόμενο χρόνο παράδοσης εξαιρούνται ορισμένες περιπτώσεις, για τις οποίες η εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) δε μπορεί να ανταπεξέλθει για δική της υπαιτιότητα. Επίσης καθυστερήσεις μπορεί να ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή γενικών απεργιών και αργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς και παράδοσης.

Τέτοιες περιπτώσεις εμφανίζονται κατά την περίοδο πανδημίας COVID-19 και ιδιαίτερα κατά την περίοδο εφαρμογής περιοριστικών μέτρων. Σε αυτή την περίοδο ο κάθε ενδιαφερόμενος πελάτης έχει την δυνατότητα – πριν/ μετά την παραγγελία - να επικοινωνήσει με την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) Γενική Ταχυδρομική, ώστε να μάθει την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης του πακέτου στην περιοχή που έχει ορίσει ως διεύθυνση αποστολής (παράδοσης).

Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η παράδοση της παραγγελίας σας, η εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) θα επικοινωνήσει μαζί σας, ή/και ο οδηγός θα σας αφήσει ένα σημείωμα για τον τρόπο παραλαβής και επικοινωνίας με το υπόκατάστημα της εταιρείας ταχυμεταφορών (courier).

Σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση της παραγγελίας σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση orders.online@cosmeticom.gr.