Η εταιρεία Cosmeticom αποτελεί μια αμιγώς Ελληνική επιχείρηση με έντονη δραστηριότητα και εμπειρία στο χώρο του καλλυντικού. 

H Cosmeticom έχει συνεχή παρουσία σε επαγγελματικές εκθέσεις ομορφιάς και σταθερή διανομή των επιλεγμένων προϊόντων της σε καταστήματα που διαθέτουν καλλυντικά και προϊόντα ομορφιάς σε όλη την Ελλάδα.

Η CosmetiCom ερευνά, δημιουργεί και παρουσιάζει πρωτοποριακές προτάσεις από το 2005, δραστηριοποιούμενη στην ελληνική αγορά ως εμπορική εταιρεία καλλυντικών προϊόντων ομορφιάς και υγείας. Με βασικό γνώμονα την ποιότητα και την άρτια τεχνογνωσία στα καλλυντικά, κατέχει μια θέση με δυναμική παρουσία στο εμπόριο καλλυντικών ειδών.

Επίσης κατέχει την αντιπροσωπεία και αποκλειστική διάθεση μίας μεγάλης συλλογής καλλυντικών προϊόντων από Ευρωπαϊκές και Αμερικανικές επιχειρήσεις. Παρουσιάζοντας εντυπωσιακό ρυθμό ανάπτυξης κατάφερε μέσα σε λίγα μόνο έτη, να εξυπηρετεί πανελλαδικώς ένα ευρύ πελατολόγιο, από μικρά συνοικιακά καταστήματα μέχρι μεγάλες αναγνωρίσιμες εμπορικές αλυσίδες.

Τι προσφέρουμε;

Στόχος της εταιρείας μας είναι η διάθεση ποιοτικών συλλογών προϊόντων ομορφιάς και υγείας, σε συνδυασμό με την παροχή όλων εκείνων των αναγκαίων όρων που είναι ικανοί για την βέλτιστη συνεργασία με κάθε πελάτη μας.

Εταιρικές Αξίες
Αξίες Cosmeticom

H CosmetiCom αναπτύσσεται έχοντας υιοθετήσει ένα τετράπτυχο σύστημα αξιών το οποίο ακολουθεί σε κάθε στάδιο της επιχειρηματικότητάς της. Ενσωματώνοντας τις αξίες αυτές σε κάθε εμπορική της δραστηριότητα, η CosmetiCom αφενός μεν διασφαλίζει την βιωσιμότητα και ανάπτυξή της, αφετέρου εφαρμόζει κανόνες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης αναφορικά με τα προϊόντα που προσφέρει, τους εργαζόμενους, τους συνεργάτες και πελάτες και το περιβάλλον.

Είστε ιδιοκτήτης καταστήματος;

Ο κατάλογος και το εταιρικό μας site εμπλουτίζεται διαρκώς με νέα προϊόντα και λύσεις τοποθέτησης καλλυντικών για το κατάστημά σας. Περιλαμβάνει ελκυστικά brands και καλλυντικά περιποίησης προσώπου, σώματος, μαλλιών, άκρων, προσωπικής υγιεινής και φροντίδας. Επιπλέον η γκάμα μας περιέχει κάθε λογής αξεσουάρ και αναλώσιμου που σχετίζεται με την ομορφιά και την περιποίηση.

Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

  • στείλτε μας e-mail στο mdrak@cosmeticom.gr
  • τηλεφωνήστε μας στο 6978004953
  • επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από τα social media της εταιρείας μας