Εσένα το βερνίκι νυχιών σου είναι 9Free?

 

Εσύ, πότε ήταν η τελευταία φορά που είδες ποιά είναι τα χημικά που περιέχει το βερνίκι νυχιών σου;

Τα βερνίκια Reveri Professional σου εγγυώνται, οτι με σεβασμό σε σένα που τα χρησιμοποιείς καθημερινά, δεν περιέχουν κανένα από τα 9 βλαβερά χημικά που περιέχουν το συντριπτικό μεγαλύτερο ποσοστό βερνικιών που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στα καταστήματα καλλυντικών και τα super market!

Τα 9 χημικά που έχουν απαγορεύεται σε πολλές χώρες, οπως η Αμερική και δεν περιέχονται στα Reveri Professional είναι η φορμαλδεύδη, τα φθαλικά, οι ρητίνες φορμαλδεύδης, Το ολουάνιο, τα parabens, τα PHP, η σιλικόνη, το ξυλένιο και η καμφορά!

Όλα τα παραπάνω είναι βλαβερά χημικά, επιβάλλεται λοιπόν να ελέγχουμε τα συστατικά των καλλυντικών που χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση στο πρόσωπο και το σώμα μας, ακόμη και στα νύχια μας!

Κάθε σεζόν ένας εκπληκτικός παράδεισος χρωμάτων, γεμίζει τα ράφια μικρών και μεγάλων και μικρών καταστημάτων καλλυντικών με τα Reveri Professional και τα Reveri Professional247!

Μικρά των 9 ml και μεγάλα των 12ml, με μοναδικές φόρμουλες για ultra glossy αποτέλεσμα, για λάμψη, διάρκεια και χρώμα!!

Χωρίς βλαβερά χημικά, γεμάτα χρώμα, λάμψη και διάρκεια.

Σε επόμενο post οι ακαταμάχητες αποχρώσεις Reveri Professional για Φθινόπωρο-Χειμώνα 2017-18 που έχουν κατακτήσει τα φετινά beauty trends!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *